inaina.dk inaina.dk

6nov

Pusleunderlag

Jeg har slet ikke fået vist jer mine pusleunderlag.

De kan nemt lige være i tasken, og så er det med textilvoksdug, der hvor barnet ligger, så det er nemt at tørre af efter brug.

Det var faktisk ret hurtigt og nemt at lave, så tror snart jeg skal have lavet et mere. Har nemlig det skønneste textilvoksdug på lager, som jeg snart gerne vil arbejde med.

IMG_5899.JPG

IMG_5895.JPG

IMG_5896-0.JPG

IMG_5898.JPG

IMG_5904.JPG

IMG_5902.JPG

5 comments on “Pusleunderlag”

  • Jose siger:

    Har du en fremgangmåde at lave disse pusleunderlag på? Jeg ville meget gerne sy et til mit kommende barn.

    • inaina inaina siger:

      Hej Jose. Der er ingen DIY på dem. Men de er relativt nemme at lave. Klip stof, voksdug og pladevat i relevant størrelse, sy tittebånd på enten stof eller voksdug, læg dem ret mod ret med pladevat på en af vrangsiderne og sy sammen. Husk at sy bånd i her. Lad et lille hul være, du kan vende med. Vend og sy stikning hele vejen rundt, hvorved hullet også lukkes.
      God fornøjelse med det :)

  • Turid siger:

    Hej. Hvor har du fundet dine forskellige tekstilvoksduge? Synes ikke jeg kan finde noget stort udvalg desværre. Nogen gide fif?

    • inaina inaina siger:

      Hej Turid.
      Undskyld det meget sene svar – jeg får åbenbart ikke en mail mere, når der kommer en kommentar. Det er nok vældig for sent for dig nu, men her kommer svar alligevel. Som oftest har jeg fundet ved Stof og Stil, men har også været heldig i Stof200. Jeg oplever lidt at det er i perioder, der er noget at komme efter.
      Mvh Ina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *