inaina.dk inaina.dk

26okt

Ny online butik

Så kan jeg endelig dele det med jer – min helt egen online butik. Nu kan du købe produkter fra min hånd. Der vil løbende komme nye produkter, så kig gerne ind engang imellem. Tak til søde og tålmodige Morten som har stået for den flotte hjemmeside. Kom og besøg mig på

www.inainashop.dk.

 

Jeg har simpelthen SÅ mange rester, som jeg på en eller anden måde blev nødt til at få ud af skabet. Jeg synes det er et ærgerligt og lidt kedeligt arbejde at skulle sælge dem, og blev derfor ret hurtigt enig med mig selv om, at jeg ville lave produkter af dem og derefter sælge dem.
Det har været en sjov process og jeg tror den fortsætter med at være sjov og spændende.

 

Skærmbillede 2014-10-26 kl. 11.57.20

One comment on “Ny online butik”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *