inaina.dk inaina.dk

13jul

Hæklet bowlingesæt

Da jeg så ideen med hæklede bowlingekegler på en gruppe på facebook, blev jeg straks ret forelsket i den ide. Og så gik jeg ellers igang med at søge nettet tyndt for opskrifter på kegler. Bolden vidste jeg præcis hvad skulle være for en – den har jeg nemlig længe ledt efter en undskyldning for at lave :)

 

Bolden er lavet efter Søhestens opskrift og med Lutter Idyls ide til at hækle den sammen. Inden i har jeg puttet en nylonstrømpe om fyldet, fordi jeg synes der var et par huller rundt omkring, hvor man ellers kunne se det hvide fyld. Garnet er bomuldsgarn fra Søstrene Grene.

 

Keglerne er fundet på Knit and Crochet Talkers blog, som er på engelsk. Men den er ret nem at gå til. Billederne kan desværre ikke findes på bloggen, men jeg vurderede ud fra opskriften, at det var værd at prøve – og det blev jeg bare bekræftet i, da jeg var færdig med den første kegle. Jeg har lavet omgang 25 og 28 røde, og jeg har brugt bomuldgarn 8/8.

Jeg laminerede lige et stykke lamineringsplastic (det dur jo ikke med pap, hvis det skal kunne gå i vasken), og klippede cirkler til bund og støtte til keglen ud af dette. Det giver en fin form.

 

Nu har min venindes søn fået gaven, og jeg håber, at jeg får lov at lege med en dag :)

 

DSC_6954-web DSC_6958-web DSC_6961-web

5 comments on “Hæklet bowlingesæt”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *