inaina.dk inaina.dk

11jul

Hæklede rasleæg

Jeg så egentlig først ideen hos Astrid med bloggen Rocknrollhausfrau, som så linkede til Garnkusserne, hvor opskriften er på de små rasleæg. Astrid har også lavet et ret fint stort æg, som jeg stadig går og overvejer hvad jeg kan bruge som beholder til – nu det ikke lige er påske foreløbig.

 

Anyways – jeg har en veninde, der har en søn, som jeg tror vil synes sådan nogle rasleæg kunne være sjove. Derfor købte jeg straks en pakke kinderæg, som jeg delte med min kæreste. Vi gik helt i barndommen igen, men synes nok ikke helt legetøjet er helt lige så sejt, som da vi var mindre.

 

Æggene kom i forklædning med flot garn fra søstrene grene. Dog passede opskriften ikke helt med min hæklefasthed, så jeg hæklede løst og begyndte blot at hækle rundt allerede da jeg havde 24 masker at gøre godt med.

Jeg skulle måske heller have gået en størrelse nål ned og så gået op på de 30 masker. Men jeg havde ikke andre nåle med, så det var sådan det blev.

 

Og her er resultatet så. I det ene er der ris, det andet suppehorn og det sidste hasselnødder. Meget forskelligt lyde :)

 

IMG_4895

 

Jeg leger lidt med tanken om at lave et sæt med minions. Brug gerne ideen, men så send lige et link, ikk?

4 comments on “Hæklede rasleæg”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *