inaina.dk inaina.dk

16okt

Sushi

Sådan så vores madpakker ud i fredags.
Jeg har virkelig fundet ud af, hvor nemt det er, at lave sushi – så det vil jeg altså gerne slå et slag for. Hvis I ikke har prøvet det, så kom igang :)

Jeg så videoer af det på youtube, fordi jeg nok på den måde er ret visuel – det gjorde, at det egentlig var ret nemt, at rulle dem.

Det der er “værst” er risene. De skal skylles, koges, blandes med eddike og så køle. Men jeg synes ikke det tager meget længere tid end at lave alt andet mad – det skal bare gøres noget tidligere på dagen. Imens risene koger ordner jeg fisk og grøntsager, så alt er klar til at blive rullet sammen, når det er aftensmadstid. Mums mums.

1 comments on “Sushi”

  • Min Verden siger:

    det var da en super lækker madpakke :)
    næste gang du laver det må du lige ligger lidt billeder op, jeg har nemlig handlet lidt ting ind til at lave det, men ved stadig ikke rigtig hvordan jeg skal gribe det an …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *