inaina.dk inaina.dk

24aug

Vunden give away og en masse pakker

Mit kamera gik i stykker på vores ferie, så nu bliver alle mine billeder taget med min telefon. Heldigvis går det ok, men det er da træls.

Først og fremmest. Jeg har vundet en give away som Stiebitz har trukket. Jeg modtog pakken i dag, og se lige hvad kuverten gemte.

Et gavekort på 300 kroner til FreestyleX. Så er det tid til nyt sportstøj:) Og se så lige et par lækkerier Iben havde puttet i kurverten også. Mums :)

Før jeg tog på interrail, deltog jeg i 2 bloglege, og derfor fik jeg en hel masse lækre pakker imens jeg var afsted. Var som et lille barn, da jeg kom hjem – så glemte aaalt om at tage billeder af pakkerne inden jeg flåede dem op – flovt, men sådan er det :)

Jeg er glad for hver og en, og glæder mig meget til at få brugt nogle af tingene.

1. Pakke fra Elfepigen. Sikke en masse skønne smykker, magneter og pynt.

2. Ajnat sendte mig denne fine gave. Skøn notesbog og sikke noget lækkert papir!

3. Af Fru Millas Cupcakes fik jeg denne skønne pakke :) Der var mange fine knapper imellem.

4. Af Spaceblue fik jeg denne fine pakke. Prøv lige at se de fine klistermærker.

5. Sidst men ikke mindst har jeg modtaget dette fra Rikkerose. Læg mærke til at der også er en cupcakemagnet her – så nu har jeg to – jubii :)

Jeg er ked af, at det skulle tage så lang tid for mig, at få vist mine fine pakker herinde, men jeg har bare været ret booket siden vi kom hjem – og det der med at tage sig sammen til at tage billeder af hele 5 pakker, var jeg åbenbart ikke for god til :)
Bedre sent end aldrig – og jeg er glad for dem alle. Tusinde tak :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *