Hjæælp og så et lille billede af en bordskåner

27aug

Jeg vil så gerne have en “mail-mig”-knap ude i siden, men jeg kan simpelthen ikke finde den under gadgets. Er der nogen der kan hjælpe?

Intet indlæg uden billede. Jeg havde egentlig besluttet mig for ikke at lave bordskånere til os selv endnu, fordi jeg efterhånden har lavet så mange. Men det dur jo ikke. Så her er vores første bordskåner i støvede farver. Jeg synes den er skøn.

8 tanker om "Hjæælp og så et lille billede af en bordskåner"

    1. inainainaina Forfatter

      Hej Dorthe. Hvis du går ind under ‘DIY’ her på bloggen og finder bordskånerne, så er den en lang billede-opskrift på bordskånerne. Jeg håber, at det kan hjælpe dig :)

      Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *