inaina.dk inaina.dk

11aug

Tilbage igen – nu med hækleskole

Ja, så er jeg tilbage i blogland igen.

Min kæreste og jeg har været på interrail i en måned, men i dag er vi altså tilbage i Danmark. Vi har haft en fantastisk måned, men det er nu rart at være hjemme igen. Omend også lidt mærkeligt. Og så er vi trætte. Så bør jo nok gå i seng i stedet for at sidde her. Og det gør jeg. Lige om lidt altså.

Jeg har modtaget hele 5 pakker fra bloglegen imens vi har været væk. De vil blive vist i løbet af næste uge. Jeg har simpelthen fået booket min tid lidt for meget her de første par dage – dumt.

Jeg vil afslutningsvis lige endnu engang reklamere for hæklelogen. Vi har i den forgangne måned opstartet en hækleskole til dig, der gerne vil igang med at hækle. Skynd dig at se her. Den sidste nye lektion lærer dig at hækle en skøn og nem hagesmæk.
Og psst, så har vi jo også en giveaway kørende :)

1 comments on “Tilbage igen – nu med hækleskole”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *