inaina.dk inaina.dk

10okt

Lidt fra gemmerne

Jeg får ikke lavet meget for tiden – får i hvert fald ikke taget billeder af det. Men så får I da bare lidt fra gemmerne. I sommers lavede jeg disse spøgelser. Den lille blå har min mor dog lavet, for hun skulle lige lære at hækle lidt igen:)
De er inspireret af nogle pacman-spørgelser jeg så i en bog, og så lavede jeg disse ud fra hukommelsen. Det er egentlig ganske enkelt at lave. Og synes da også de er ret hyggelige:)

Ind imellem bliver min symaskine/broderimaskine da også brugt. Her er det til en veninde der skulle bruge en barselsgave. Jeg ønsker mig mange flere broderifarver – det ville give meget større muligheder.
Hvis jeg virkelig skal drømme, vil jeg rigtig gerne have dette program: http://www.husqvarnaviking.com/dk/9012.htm
Problemet med dette program er, at det koster den nette sum af 8.000,-. Det synes jeg nok er liiige rigeligt for nu. Men det ville give mig et hav af muligheder. Men det er vel godt nok at have lidt at sukke efter?

Sidst men ikke mindst kan jeg vise et par øreringe frem, som jeg har lavet på bestilling. De er også ret simple, men jeg tror de vakte lykke, og det er for mig, det vigtigste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *