inaina.dk inaina.dk

14jun

Bryllup med en masse diy

D. 3/6-17 oprandt dagen endelig. Morten og jeg blev gift. Udover det var en helt fantastisk dag fuld af kærlighed, godt humør og fest, så var det også en dag fuld af DIY-projekter, der endelig skulle i brug. Da vi kom hjem tidligt om morgenen efter festen, mødte vores vinduer ud mod vejen os sådan her. Morten og en kammerat laver streamers, og uden vi vidste det, havde Mortens kammerat og hans kone sneget sig hjem til os, og pyntet vinduerne. 

Jeg blev simpelthen så glad – det er en virkelig fin måde, at ‘drille’ lidt på. 

Jeg har endnu ikke nænnet at tage dem ned – så pakker vi jo ligesom brylluppet væk, og det er jeg lige knap klar til endnu.

Hen over den næste tid, kommer jeg til at vise lidt mere om, hvad vi ellers har lavet til brylluppet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *