inaina.dk inaina.dk

1dec

Flot gavepapir til hyggelig indpakning

Jeg har aldrig gjort mig i det før, men da jeg blev spurgt, om ikke jeg ville vise lidt indpakning og gavepapir frem fra DP Danmark, blev jeg nødt til at sige ja til et sponsoreret indlæg. For er der noget jeg ikke kan stå for, er det flotte indpakningsmuligheder, gavebånd, gavepapir og gaveposer. Faktisk kan jeg ikke stå for det i sådan en grad, at jeg gemmer flotte stofbånd, så de kan bruges igen. Jeg køber også tit bånd, gavepapir, silkepapir og andet hjem på lager, bare fordi det er godt lige at have til når der skal indpakkes en fødselsdagsgave eller andet.

 

Min veninde skulle forkæles med noget af det. Hun skulle nemlig have en vaskeægte forkælelsesadventskalender. Jeg har brugt til-og-fra-mærkerne til at skrive tal på. Det ser så fint ud, at hjerterne binder pakkerne sammen, synes jeg. Hun fik fortrinsvist i gaveposer, fordi de i sig selv, er så dekorative.

 

Hvert år får min kæreste en pakkekalender. Og selvom vi i år lever i ombygningsrod og flyttekasser, så skal han ikke snydes. Her gik jeg lidt mere all in på at få prøvet alt i kassen fra DP Danmark.

Her er det igen hjerterne og til dels gavebåndene, der binder det hele sammen.

 

Her er lidt fra indpakningsprocessen. Jeg ligger altid gaverne op i den rækkefølge, jeg gerne vil have, han skal have dem i. Derefter lagde jeg papir ud, så det blev nogenlunde fordelt.

 

De endte i vindueskarmen blandt planter, tintinraket og lysestager. Jeg kan godt lide, at de er en del af julepynten. Gavepapir i sig selv kan sagtens pynte i min verden.

Faktisk er de det eneste julepynt vi har fremme lige nu.

 

Jeg forsøgte også uden al nipsen imellem. Men så mangler de et sted at stå. Og det er altså ikke helt at finde blandet alt værktøjet endnu.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *