inaina.dk inaina.dk

25maj

En nem lille nederdel

Min venindes familie skulle til bryllup. De har en lille sød datter, som endnu ikke er så gammel, og det var derfor svært at finde en pæn kjole til hende. Jeg tilbød derfor at sy en nederdel til hende. Jeg synes det var smart fordi bodyen indenunder nemt kan skiftes hvis der skulle ske et lille gylpe-uheld. Desuden kan en nederdel også matches meget forskelligt alt efter bodyens farve.

Jeg googlede rundt og fandt en ret fin og nem opskrift på engelsk, som du kan se her. Hun målte 43 cm om maven, og det var det mål, jeg tog udgangspunkt i. Jeg har modereret den en smule. De små størrelser vokser jo så hurtigt, så jeg har puttet bindebånd bagpå, så hun kan passe den lidt længere. Desuden kom der også en lille trykknap nederst på lukningen bagpå, så den ikke flagrer for meget.
Jeg tror ikke, at det er sidste gang, jeg har syet denne nederdel, det var virkelig nemt, og hvis man har restestof, er den perfekt. 

   
    

Blonder kan man vælge til eller fra. Man kan ændre udtrykket urolig meget med få midler.    

Jeg syede et par pandebånd og en suttesnor af resterne. Aner faktisk ikke, om de blev brugt, men så kunne hun da matche :)
I skal selvfølgelig heller ikke snydes for er billede af lækkermåsen i kjolen.   

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *