inaina.dk inaina.dk

15feb

Skrabelod – DIY

Min lillebror er lige blevet uddannet, og skulle derfor have en gave. Måske nogen kan gætte, hvad han er blevet? :)

Vi har altid synes det var sjovt at skrabe, og derfor skulle have selvfølgelig have et skrabelob.

Jeg satte straks min seje kæreste til at lave selve loddet, og så måtte jeg igang med at finde ud af, hvordan det skulle kunne skrabes. Jeg har googlet meget rundt og kombinerede de forskellige erfaringer til nedenstående.

(null)

 

Du skal bruge:

– en ramme

– et lod (man kan også tegne, det kunne være så fint)

– malertape

– saks

– pensel

– klar sulfo

– akrylmaling

 

Bland 2/3 akrylmaling med 1/3 sulfo. Jeg brugte bare det maling fra Søstrene Grene, som fungerede rigtig fint.

(null)

 

Put loddet i rammen og klip malertape til, så det passer rundt om alle felterne, der skal skrabes.

Mal nu felterne. På billedet herunder kan du se, hvordan det ser ud efter et lag. Jeg gav det tre i alt, og det dækkede fint.(null)

 

Jeg var måske en anelse utålmodig (sådan er jeg nu engang, når det gælder kreaprocesser). Jeg tog i hvert fald nok tapen af, inden malingen var tør.Jeg tog en skraber, der egentlig er beregnet til komfuret, og skrabede felterne fint lige.

Og voilá – du har nu et skrabelod, som, lod jeg mig fortælle, var meget lig et almindeligt lod.(null)

20 comments on “Skrabelod – DIY”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *