inaina.dk inaina.dk

13aug

Cover til notesbog

Jeg har gerne ville have en notesbog et stykke tid. Det skal være uden linier i, så der bare kan tegnes ideer og skitser. Jeg gik derfor i Søstrene Grene og faldt noget lignende det, jeg ønskede. Men helt ærlig, så var papomslaget lidt kedeligt – og så bliver sådan et jo ret hurtigt slidt, når det kommer op og ned i tasken så ofte, som det her vil skulle.

Så hjem og sy måtte jeg. Og her er, hvad der kom ud af det.

IMG_5104.JPG

IMG_5106-0.JPG

IMG_5107.JPG

IMG_5105.JPG

IMG_5110.JPG

IMG_5109.JPG

2 comments on “Cover til notesbog”

  • Pernille siger:

    Åh jeg ville ønske jeg kunne sy, især når jeg ser alle de fine ting, både du og andre laver. Fedt når man ikke kan finde det man mangler, og så bare laver det selv.
    Hvis det er, har jeg nogle notesbøger, uden linier og tern, til få penge, da jeg er ved at få ryddet op i mine ting. Bare hvis det var :)
    Men hold nu op, det er fint, det du har syet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *