Den hæklede pingvin Tux

6jul

I går var vi til 30 års fødselsdag hos en kammerat som er glad for pingviner, og som også er glad for styresystemet Linux. Så jeg hæklede en Tux til ham, og jeg tror også at gaven faldt i god jord.

 

Jeg har ikke selv fundet på opskriften, men har rettet den lidt til. Jeg aner ikke om Tux har en hale eller ej, men det synes jeg, at en pingvin bør have, så den fik jeg udviklet undervejs. Opskriften kan du finde her hos Kvalitid.

 

Jeg har puttet ris i bunden så den står godt. Jeg regner nemlig ikke med, at Tux skal kastes en masse rundt med.

7 tanker om "Den hæklede pingvin Tux"

 1. Jane LIndved

  Hej Ina
  Må jeg spørge hvordan du fik halen på den? Hvor har du ændret i mønsteret? Den er er nemlig superfin med halen, og jeg skal lige til at igang med Tux :)

  Svar
  1. inainainaina Forfatter

   Hej Jane. Selvfølgelig må du det:) desværre kan jeg ikke svare på det, da det blev lavet ret ad hoc efterhånden som jeg kom frem. Hvis ikke det er noget du har mod på, ville jeg lave en hale ved siden af, og sy den på til sidst. Jeg håber, det lykkedes for dig :)

   Svar
   1. Jane LIndved

    OK – tusinde tak for svar. Jeg tror jeg laver den ved siden af – kan vidst ikke lige overskue at udvikle den efterhånden :)

    Svar
 2. Trine

  Hej :)
  Jeg kom lige forbi din blog ved et tilfælde, og genkendte Tux. Hvor det sjovt at se ham flere og flere steder efterhånden. Din b´version er blevet rigtig fin – godt arbejde :)

  Trine // kvalitid.dk

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *