inaina.dk inaina.dk

13apr

Inainas første give-away

Nu har bloggen efterhånden kørt med det nye navn ret længe. Og så er det altså på tide med en give away.

 

Det du kan vinde er en lækker lille taske/pose-ting. Lavet af mig :) Med lidt overraskelse i.

giveaway-inainadk-web

Jeg er gået igang med en lidt større produktion af sådan nogle små herligheder, de kan nemlig bruges til en masse ting. På billedet nedenunder, kan du se, hvad jeg skal bruge de første par stykker til. Og der kan du også se størrelsesforholdet. Den måler ca. 14 x 26 cm og med en bund der er 8 cm bred. Den kan bruges til et hav af ting – som en der tit bruger store tasker, forestiller jeg mig også, at den vil være god at have liggende heri med de der småting, man aldrig kan finde. Min kæreste foreslog også, at den kan bruges til strømforsyning, mus osv. til den bærbare computer.giveaway-inainadk-web-eksempel

 

 

Det du skal gøre, er at samle lodder, og så trækker jeg lod om en vinder søndag d. 27.4.14.

Jo flere ting du gør af nedenstående, jo flere lodder får du i konkurrencen:

1 lod: Skriv en kommentar herunder

1 lod: Bliv fast læser via Bloglovin/Facebook/e-mail

1 lod: Regram mit billede på Instagram, husk at tagge #inainadk, så jeg kan se, at du har gjort det

 

Så er der ellers frit slag i, hvor mange lodder du gerne vil have i konkurrencen :)

Skriv i din kommentar hvor mange lodder du har samlet sammen – her er det også vigtigt, at skrive dit brugernavn på intagram, så jeg kan se, at det er dig, der har regrammet.

 

Og hvis du ikke gider, at deltage i konkurrencen, men gerne vil have dig en taske, så smut herind, for der ligger der en DIY på projektet.

34 comments on “Inainas første give-away”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *