inaina.dk inaina.dk

25jan

Mariobane af hamaperler

Hama_Mario_0001

 

Jeg er blevet bidt af en gal hamaperle. Vi havde et stykke med meget hvidt i køkkenet, og blev ret hurtigt enige om, at der skulle ske noget sjovt. Jeg havde nogle dage forinden set nogle forskellige coasters af hamaperler, som jeg ville prøve at lave noget lignende af. I den forbindelse fik jeg søgt nettet tyndt for alle mulige hamaprojekter – og der er en del, skulle jeg hilse og sige!

 

Hurtigt fandt vi ud af, at projektet skulle være hamaperler, og kort derefter fandt vi ud af, at det skulle være en mariobane.

 

Nyd billederne, og lav gerne selv en bane ud fra opskrifterne. Mange af opskrifterne har jeg ændret en smule ved farverne og gjort dem mere os. Søg på google, og du vil finde en masse inspiration.

 

Og ja, der blev altså taget billeder imens der blev lavet en ordentlig omgang chili con carne, for dagen efter skulle vi nemlig have rare og dejlige mennersker på besøg. Her blev perlerne også beundret.

 

Hama_Mario_0003

 

 

Hama_Mario_0005

 

 

Hama_Mario_0006

 

 

Hama_Mario_0007

 

 

Hama_Mario_0008

 

 

Hama_Mario_0009

 

 

Hama_Mario_0010

 

 

Hama_Mario_0011

 

 

Hama_Mario_0012

 

 

 

Hama_Mario_0013

 

 

Hama_Mario_0014

 

 

Hama_Mario_0015

12 comments on “Mariobane af hamaperler”

 • Det er virkelig en fed idé!! Fantastisk måde at give lidt liv til køkkenet! I like!

 • Morten Yde Morten siger:

  Det er bare blevet flot!.. Man kunne jo evt. også prøve at lave et stykke med Sonic The Hedgehog?

 • Anne siger:

  Det er så fint, og jeg vil vildt gerne lave det til min syv-årige søns værelse. Jeg kan bare slet ikke overskue, hvad jeg skal bruge af perler – jeg synes jo f.eks. det ser ud til, at du har flere forskellige slags gul og grøn? Bestilte du perlerne på nettet?

  • inaina inaina siger:

   Hej Anne.
   Mange tak :) jeg vidste ikke hvad jeg skulle lave, da jeg købte perler, og derfor købte jeg bare en masse forskellige, og har så købt ekstra af dem jeg kom til at mangle.
   Jeg tænker, at det kommer meget an på den bane du vil lave, så prøv at se om du kan planlægge det derud fra :)
   Perlerne er købt i Terapi Hobby i Hasselager. En pose med 1000 koster vist 8,5,-, så vidt jeg husker.

 • Heidi Engkjær siger:

  Det der er virkelig sjovt tænkt, er VILD med det!

 • Pernille siger:

  Ej, hvor ser det bare fedt ud. Det er en virkelig sjov og anderledes idé til at pifte køkkenet op. Får helt lyst til at lege med hama perler igen :)

  • inaina inaina siger:

   Tak :) Og det er faktisk virkelig hyggeligt, at lege med hamaperler igen, og slet ikke særlig dyrt, hvilket jo bare er et plus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *