Der skal være orden

20maj

Jeg er gået igang med den helt store oprydning herhjemme. I sidste ende skal det udmunde i plads til flere kreativiteter – bare vent og se

En af trinene i oprydningen var at få orden i min the. Jeg ELSKER the! Og har derfor viet hele to hylder i sættekassen til det. Og nu er der orden i det – yay:) nu er der er navn på dem alle – det er jo fantastisk for sådan en som mig:) det er også godt for mine gæster, for jeg sætter oftest bare varmt vand på bordet og så tomme filtre, så de selv kan vælge the. Der er så stor forskel på the, så jeg synes de skal have mulighed for det de har lyst til.

3 tanker om "Der skal være orden"

 1. Betina Sørensen

  Uhmmm. Som dig ELSKER jeg også The. Det ser bare rigtig godt ud i din sætterkasse. Jeg er ikke så heldig at have sådan en så mit The står i dåser i vindueskarmen…og de tomme poser ligger klar ved siden af

  Svar
 2. Stine

  Inaaaa, I love your nye header! Er siden ved at være færdig, eller vil du ændre mere? Jeg synes allerede den er rigtig fin. Og overskuelig. :D

  Svar
  1. inainainaina Forfatter

   Tak for de fine ord:) det er småting der mangler efterhånden – men don’t you worry, den er snart oppe og køre:)

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *