inaina.dk inaina.dk

12jan

Strimler og garnnøgler

Som sagt i sidste indlæg, laver jeg tæppe af dynebetræk. Det tager jo faktisk lang tid at rive strimler, befri dem fra fnuller og snor for så at vikle dem til garnnøgler. Pludselig kom jeg i tanke om, at jeg havde fået sådan en her af min mormor.

Jeg kan ikke huske hvad sådan en hedder, men den er smart. Sådan nogle strimler fylder en del. På den her måde vikler det det luftigt og fint sammen til et garnnøgle uden det fylder sindssygt meget.
Samtidig vikler den, så jeg kan komme til at tage strimlerne inde fra midten, hvilket er virkelig rart:)

Billeder, så I kan se hvilke mirakler den udretter.

2 comments on “Strimler og garnnøgler”

  • Miss Mokkas siger:

    De er bare mega smarte – min mor har også en jeg gerne låner ind i mellem. De hedder krydsnøgle-apparater ;-)

  • monaelisabeth siger:

    Sådan en garnvinde er god at have i huset. Den står på min ønskeseddel.
    God ide at genbruge de gamle dynebetræk på den måde. I sommers prøvede jeg at lave en bluse med opklippede tørklæder – det var også sjovt. Ideen var fra bogen ‘strikværk’ af Lotte. Det er en god måde at genbruge tingene på.
    hilsen Mona

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *