inaina.dk inaina.dk

10nov

Ny vinder af te

Lad mig startede med at sige, at det huer mig ikke, men jeg bliver nødt til at trække en ny vinder af en af tepræmierne. Like Bree har endnu ikke henvendt sig eller svaret på mine henvendelser. Der sidder 4 andre vindere og venter på præmierne – og jeg går altså kun på posthuset 1 gang :)

Så nu trækker jeg en ny vinder, som overtager den gave, som Like Bree skulle have haft. Øv for hende, men så er der en anden der bliver glad.

Denne gang bliver det ved hjælp af random.org. I alt var der jo 161 lodder, og blandt disse trak random.org nummer 108. Bag dette lod gemmer endnu en Sara sig. Du kan se hendes blog lige her.

Stort tillykke Sara. Skynd dig at sende en mail til mig på inafensmark(a)gmail.com med din adresse :)
(a) = @

1 comments on “Ny vinder af te”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *