inaina.dk inaina.dk

17sep

Vil du have en gave?

Endnu engang har jeg meldt mig til en blogleg. Tror også det bliver sidste i et stykke tid – kan ikke blive ved med at finde på sjove pakker fra gemmerne. Har nemlig lidt et princip om at jeg ikke gider at gå ud og købe helt vildt til det – så går det sjove lidt af i mine øjne. Og så bliver det også for dyrt på min su.

Nå, men modtog altså denne fine pakke fra Tinitten.

Hvordan vidste Tine lige, at jeg godt kan lide desserter, haha? :) Men sikke en lækker gave. Se lige nogle skønne ting.

Det er så også tid til, at jeg skal sende den videre.
De 2 første der svarer på dette indlæg, får en gave af mig, og de sender så en tilbage til mig, hvorefter de sender legen videre på deres egen blog – på den måde får man 3 gaver i alt.

Gaverne behøver ikke at være dyre eller store.

Vil du være med?

5 comments on “Vil du have en gave?”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *