inaina.dk inaina.dk

7sep

Hækletossen… det’ mig.

Da vi var på interrail måtte jeg jo absolut have hækletøj med. Kald mig tosset, men er ret sikker på, at flere af jer kan følge mig i, at man altså ikke kan undvære hækletøjet en HEL måned!

Nå, men imens vi var væk gik jeg igang med et hyggetæppe af sekskanter. Og I kan da lige se farvekombinationerne på nedenstående billede.

Da vi kom hjem fik jeg Clovernåle i fødselsdagsgave. Nu vil jeg så vove at påstå, at jeg ALDRIG går tilbage til andet. Hvor er de bare lækre! De glider så fint, og så ligger de bare virkelig lækkert i hånden. Det kan godt være de er dyre, men jeg regner med, at de skal bruges resten af livet.

Sekskanterne fik jeg inspiration til fra Stine. Opskriften kan I finde her.

Jeg synes det er fantastisk at se hvordan den samme opskrift kan se SÅ forskellig ud alt efter hvordan farverne skiftes.
Jeg har den samme farv i de tre første runder, derefter er hver farve to runder. Jeg har valgt at sætte ekstra kant på, så tæppet bliver meget ensfarvet og så med blå elementer.

Så er spørgsmålet bare hvor mange år der skal gå før jeg er færdig med det :)

6 comments on “Hækletossen… det’ mig.”

 • S3qu3nce siger:

  Kender det godt :) det var kun med stor besvær at jeg undlod at tage hækletøj med da jeg skulle 1 uge til kreta med min kærestes familie.. Men da jeg kom hjem kastede jeg mug over hækletøjet :) og det er altid rart at have et par lidt større projekter man kan hoppe til og fra :) jeg har selv gang i et par tæpper..

 • Stine siger:

  Hehe, det var godt du fandt ud af at lave dem sekskantede og ikke femkantede som jeg gjorde med de første 10 ;)

  Det ser flot ud :)

 • Inadesign siger:

  S3qu3nce: Jeg har stort set altid mine små projekter med i taskeen. Det giver en dejlig ro, at vide, at det bare lige kan hives frem. Men har så også kørt en del i bus imens jeg har været i praktik.

  Stine: Hehe ja, det var lidt uheldigt for dig :) Tak.

 • flet ogsjov siger:

  Yes clovernålene er for fede ! Og jeg er altså først kommet til firkanter, sekskanter må vente lidt endnu :)

 • DuusMuus siger:

  jeg har aldrig prøvet en covernål…… måske skulle jeg inversteres i sådanne en den omtales jo meget… Flotte farveri de 6 kanter..

 • Inadesign siger:

  Flet og sjov: Clovernålene er bare virkelig bare gode :) Synes faktisk det er en nogenlunde dem opskrift. Der er masser af billeder, så man kan følge med hele tiden.

  DuusMuus: Tak. Du kan sagtens inverstere i sådan en. Men kender du ikke en der har en, så du kan prøve en først? Det er jo ikke sikkert de ligger godt i lige netop din hånd :) Og så er det altså mange penge, synes jeg. Men ellers skal du prøve at finde dem på nettet. Jeg har set dem til alt mellem 35 og 61 kroner!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *