En lille pingvin

15sep

Min sidste nye hæklede ven er denne.

Den er hæklet i forbindelse med en give away på hæklelogens blog, så den er desværre ikke min ven alt for længe. Til gengæld er der en anden der bliver den heldige ejer.

Du kan vinde denne pingvin eller en af følgende rangler, hvis du følger dette link.

5 tanker om "En lille pingvin"

  1. Inadesign

    Bade-and: Tror desværre ikke jeg laver en DIY, for ved ikke helt hvad jeg skal bruge endnu en pingvin til lige nu :) Men du kan få et link til opskrift jeg har lavet den ud fra. http://robotrish.com/post/650622876/free-amigurumi-penguin-pattern
    Lavede lidt om undervejs, fordi det garn jeg brugte er meget mindre end det i opskriften, men kan desværre ikke huske det lige nu :) Men hvis jeg nu laver en igen, skal jeg have en DIY i tankerne :)

    Tanja: Tak :) Youtube er din ven, hvis du har mod på at prøve at lære at hækle. Det er noget nemmere end jeg havde regnet med, så det er bare at komme igang her inden lillebror kommer til verden :)

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *