inaina.dk inaina.dk

30aug

Ny teæske og dug

Se lige en flot ny dug jeg har købt i Rema1000. Nu er jeg næsten bare lidt ærgelig over, at jeg ikke købte to, så jeg også har en, jeg kan sy noget sjovt af.

For noget tid siden købte jeg denne teæske i Søstrene Grene. I dag har jeg så pyntet lidt på den, fordi det bare er lidt sjovere:)

Nu er det meget sjovere at drikke te:)

6 comments on “Ny teæske og dug”

 • Monita siger:

  Super fin dug, den ville jeg da også gerne have fingre i… Din theæske blev godt nok rigtig sød, meget finere og det bliver helt sikkert sjovere at drikke the nu.

 • Inadesign siger:

  Tak:) Jeg købte dugen i Rema1000 i søndags. Er det ikke lige der deres forskellige tilbud starter? I hver fald mener jeg, at der var en del, så måske kan du være heldig i din nærmeste rema?

  Jeg overvejer i hvert fald, om jeg skal ned forbi min igen – og så krydse fingre for at der er flere tilbage.

 • Stine siger:

  Jeg har en af de der franske metalæsker med te i. Den er så fin og jeg kan bruge lang tid på at arrangere teen deri, for jeg har virkelig meget forskelligt ;)

  Desværre kan Søstrene Grenes te ikke komme deri, de er jo ikke i rigtige breve. Det ærgrer mig lidt, for den smager godt!

 • Inadesign siger:

  Jeg har også haft lidt problemer med hvad jeg skulle gøre, når nu det meste af min te ikke er i breve.

  Jeg fandt ud af, at jeg slet ikke drikker særlig meget te, når jeg skal til at finde filter frem hver gang.

  Derfor har jeg lavet denne æske med filtre der allerede er fyldt i. Prøv at klikke det nederste billede stort, så kan du se det :) Nu drikker jeg te noget oftere – så kan der også ske lidt udskiftning i tebeholdningen :)

 • Bournonville siger:

  fed dug, de havde desvære ikke flere tilbage i min Rema.
  glæder mig til at se hvad du laver af det?

  Kh Sara

 • Inadesign siger:

  Øv hvor ærgeligt med dugen.

  Den dug jeg har købt skal bare bruges til dug, for vi mangler virkelig en. Men hvis jeg når at få fat på en mere skal jeg helt sikkert nok vise, hvad den bliver til:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *