inaina.dk inaina.dk

22aug

Det er hårdt at have ferie… men det er rart

Jeg er stadig i feriemode. Jeg har nemlig ferie helt indtil d. 5. september. Og I kan tro jeg nyder det i fulde drag. Der er plads til hygge med familie og venner, kreative indfald og helt alene Ina-tid. SKØNT!

Her ser I mit seneste påfund. Det er et helt almindeligt læred med mønsterpapir på :) Jeg har brugt noget “læred decupage”-noget, men det har fået noget af papiret til at folde lidt. Nogen der ved hvorfor? Jeg er ikke særlig erfaren decupager nemlig :) Men idéen er hermed givet videre.

I weekenden var vi i København til fødseldag. Dagen efter tog vi et smut ind til Amilenborg for at se vagtskifte. Det var sjovt at se garderne. Her får I et lille stemningsbillede.

4 comments on “Det er hårdt at have ferie… men det er rart”

 • Zgrubler siger:

  Hejsa
  Jeg er heller ikke erfaren decoupatør (hedder det mon dét?? :D ) men jeg har lavet en del servietdecoupage, og funderer over om du mon er kommet til at komme for meget lak på?
  Eller måske ikke har været obs på folden og dermed ikke fået den glattet helt ud?
  Det er lidt svært at vurdere ud fra billedet fordi det er lidt langt fra…
  Lærreds decoupage lak har jeg heller ikke hørt om før,- men nu er det også ved at være et par år siden jeg selv har haft gang i sagerne, så der kan jo self være kommet noget nyt…
  Jeg tror jeg ville prøve med den alm decoupagelak næste gang, og se om giver et bedre resultat.
  Jeg ved at OlineArt, som decoupere på møbler, hun bruger den alm halvmatte af slagsen…

 • Inadesign siger:

  Tak for et dejligt uddybende svar :)
  Det er første gang jeg prøver, så det kan meget vel være fordi der er for meget på. Jeg må prøve at være ekstra forsigtig næste gang.

  Jeg har til en del mere i min bøtte, så prøver lige igen inden jeg køber noget nyt – men det kan da sagtens være, at det er bedre med den almindelige :) Så bare, at der var sådan en der var beregnet til lærred, så den tog jeg :)

 • Jeg har bare accepteret at det folder når jeg laver decoupage, men det har så været med servietter.

 • Inadesign siger:

  Lige det her billede gør jeg heller ikke noget ved. Men jeg er spændt på, om det næste billede også kommer til at folde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *