inaina.dk inaina.dk

11jul

Suttesnore, endnu en krokodille og en kæmpe stak breve… næ ja, og en kæmpe portion hyldeblomstsaft

Sikke jeg får ryddet ud i mine projekter. Se hvad jeg har nået i dag.

Suttesnore på bestilling. Der mangler lige en seleklemme, men da jeg var i Terapi Hobby for at købe dem, havde de dem ikke (som i aldrig har haft dem – det havde jeg ikke lige troet). Så det skal jeg ind og købe nu :)

Endnu en krokodille på bestilling. Lavet i lidt lysere garn end de andre to. Det er den bagerste der er ny. Er den ikke nuttet? Den har også en lidt anden farve tunge :) Kan altså ikke lide at lave to helt ens ting, så det gør jeg ikke.

Så er det også dagen hvor jeg sender alt der her afsted. Puha det bliver dyrt, men har jo selv valgt det :) Det er give awayen og så bloglegen jeg er med i.

I fredags blev jeg færdig med denne portion hyldeblomstsaft :) Mums det er godt. Der er to varianter. En med hylde og citron og så en med hylde, ingefær, mynte og lime. De smager begge fantastisk. Noget er givet væk og andet er kommet i fryseren – kan da aldrig nogensinde selv drikke så meget :)

Kan I nu alle have en rigtig god sommer! Jeg holder blogferie nu, så må vi se, om jeg kan holde mig væk :)

3 comments on “Suttesnore, endnu en krokodille og en kæmpe stak breve… næ ja, og en kæmpe portion hyldeblomstsaft”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *