inaina.dk inaina.dk

18jun

Hjælp: Citronsyre og undskyld til cykeltyven

Hvor vigtig er citronsyre egentlig i hyldeblomstsaft? Og kan man tilføje det senere?

Jeg har ALLE ingredienser, men citronsyre, var der ikke mere af (manden bag ved mig i køen havde taget de sidste 6(!) breve). Og nu er det sådan, at jeg plukkede hylderne i går – kan jeg lave det i dag, og tilføje citronsyre i morgen eller i overmorgen?

Jeg skal rigtig igang i aften, når kæresten skal se fodbold. Bliver spændende.

Og så må jeg jo hellere sige undskyld til den cykeltyv, som jeg var så sur på forleden dag. Det viste sig, at politiet havde fjernet min cykel, fordi den havde stået uden for båsen. Jeg havde vel at mærke stillet den inden for båsen, så nogen må have flyttet den. Så dummeslag til den person! Min cykel er dog fundet igen – og jeg er lykkelig!

2 comments on “Hjælp: Citronsyre og undskyld til cykeltyven”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *