inaina.dk inaina.dk

31maj

Lykken i postkassen

I dag fik jeg hele 3 ting med posten. 3 ting! Ja det vil jo så sige 3 breve/pakker, med en hel masse indhold.
Og det vil jeg dele med jer, for jeg er godt nok glad. Prøv lige at se med.

Jeg har valgt at være med i en blogleg ved Musselade. Jeg er godt nok helt overvældet over sådan en flot gave. Nu går jeg bare og overvejer hvad jeg skal sende retur.

Flot flot perleugle, super smukt stof, sukkerblomster, øreringe, lækkert papir og meget mere. Det er overvældende!

Åh altså, tænk hvis jeg havde vist, hvad jeg fik på forhånd :)
Nå, men mere om denne blogleg lidt senere, for har alligevel ikke tid til at sende den videre lige i disse dage :)

Jeg var også så heldig at vinde en give away hos Danske indretningsblogs. Jeg har lige fået gaven i dag, og se lige nogle smukke dåser jeg har fået. De er meget større end jeg troede. Så nu skal jeg bare finde ud af, hvor de skal stå, og hvad de skal bruges til. Hvad bruger du dine dåser til?

Sidst men ikke mindst lå følgende i postkassen:

Susi Rydahl har lavet nogle virkelig flotte æsker, og tilbød at sende en skabelon med posten. Det tilbud kunne jeg ikke takke nej til, men havde aldrig troet, at det ville gå så hurtigt, og at det ville være sådan en flot skabelon. Det er virkelig stort og flot gjort af hende.

Og så til lidt andet.

I går var jeg i Tiger og købte nogle dækkeservietter. Synes de er så fine.

Og så kan I måske regne ud, hvad jeg endnu engang har gang i? Nu i orange farver. Jeg vil ikke afvise, at der kommer en lille DIY til dem i løbet af sommeren :)

Ps. Kan ikke kommentere hos nogle af jer :( Bliver hele tiden smidt af! Håber det bliver bedre, for nu har det stået på i et par dage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *