inaina.dk inaina.dk

19maj

Hjemmelavede trøfler

Huhej hvor det kører!

Se lige hvad jeg lavede igår:

Hjemmelavede trøfler. Mums. Det er rester af brownien jeg lavede til min kærestes fødselsdag. Jeg smuldrede det ned i foodprocessoren og blandede det med saften og skallen fra en appelsin samt lidt amaretto. Man kan desværre ikke smage orangesmagen så meget, så skulle jeg jo nok have haft en appelsin mere.
Efter blandingen, rullede jeg en masse kugler, overtrak dem med chokolade, dryssede med nødder og kørte til sidst et par striber chokolade henover.
De ser da meget godt ud, gør de ikke?

I går skulle vi have tærte til aftensmad. Jeg elsker tærte! Og til denne tærte, skulle vi have hjemmedyrket salat. Der er da ikke noget bedre end hjemmedyrkede ting, og prøv lige at se, hvor lækkert det er.

Tærten før bagning.

Tærten efter bagning. Der er skinke, forårsløg, fennikel, karse, ost og æg i. Simplere kan det bare ikke være. Det er nemt, og det smager bare godt.
Den fik dog lige et par min mere efter jeg tog billedet (utålmodig, mig?)

Og så har jeg været mega heldig! Har vundet TO!! give-aways.

Er hos IldVerden.

Og en hos Danske Indretningsblogs.

Det er så vildt. Meget mere end jeg havde turdet håbe på!

Og så sidder jeg her. Helt alene hjemme, og spiser restetærte. Helt uden hveder :(

3 comments on “Hjemmelavede trøfler”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *