inaina.dk inaina.dk

17feb

Mere marmelade… mums!

Jeg har aldrig rigtig prøvet at lave marmelade før. Sidste portion jeg viste, var vist mest min mors fortjeneste.

Derfor var det også lidt et sats, da jeg lavede denne portion af blommer og mandarin. Det hele blev lavet lidt på gefühl, men resultatet er da udemærket. Den er en smule bitter, fordi jeg puttede mandarin med skal på i, så det skal man jo selvfølgelig kunne lide, hvis man skal kunne lide min nyopfundne marmelade :)

I slipper ikke for billeder :)

Jeg er generelt glad for at springe ud i at lave noget nyt og gerne bare med inspiration fra et eller andet, så jeg aldrig rigtig ved, hvad der komer ud af det :D

Denne gang kom der flot rødlig marmelade ud af det. Er overrasket over hvordan blommeskallen har farvet det hele til den samme rødlige farve. Da jeg blandede det i gryden var der flotte blommer og mandarinfarver. Men sådan skulle det ikke forblive. Jeg puttede også lige indholdet fra en stang vanille i, det er sådan en dejlig smag :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *