inaina.dk inaina.dk

21jun

Etui til sytilbehør

Her kommer der så en form for DIY til et etui til eksempelvis sytilbehør. Den kan også bruges som pung eller andet.

 

Denne DIY bliver ikke med mål og billeder som den anden, dog håber jeg, at det bliver til at forstå, hvordan jeg har gjort alligevel.

 

Jeg startede med at hækle efter samme mønster, som jeg har hæklet med her. Jeg lavede stykket 21 x 14 cm.

Derefter brugte jeg denne flotte vejledning fra StyleDesignCreate – dog med lidt rettelser, som jeg vil forsøge at skrive her.

 

20140601-214543-78343052.jpg

 

Som I kan se, er den ene af siderne længere end den anden fordi pungen har en klap til at lukke med. Derfor er det vigtigt, at huske, at lægge klappens længe til pungens bredde på det ene af bredde-stykkerne, når du følger vejledningen.20140601-214543-78343262.jpg

 

Derud over har jeg:

– lavet dobbelt stof til pungens lynlåslomme, så fóret deri ikke har vrang.

– droppet inderlommerne, da jeg ikke får brug for dem.

– lavet siderne i dobbelt stof og syet en syning ned, der hvor de folder indad.

 

Stoffet jeg har brugt her, har ikke en pæn vrangside, hvorfor jeg har været opmærksom på at lave dobbelt, der hvor man kunne se vrangen ellers. Og derud over, er det meget tyndt, så det er lige så meget for at stabilisere lidt.

 

20140601-214543-78343485.jpg

 

Til sidst syede jeg et mærke på, hvor jeg også har syet båndet på, så det både blev syet fast der, og i kanten.

Hele indmaden er syet på yderstykket med usynlige sting.

 

Jeg vil rigtig gerne se, hvad du får ud af denne DIY – både når det er præcis som denne, men også når du blot bliver inspireret. Skriv derfor gerne en kommentar eller hashtag dit billede med #inainadk, hvis du viser noget frem på Facebook eller Instagram.

4 comments on “Etui til sytilbehør”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *