inaina.dk inaina.dk

25jul

Wallsticker af den personlige slags

Seje Morten har nogle ret fede wallstickers i stuen, som jeg egentlig er ret misundelig på.

 

20130724-193422.jpg

 

Nogle af jer kan måske genkende en del af det fra en af kortfilmene fra Pixar.

 

20130724-193429.jpg

 

Morten har selv designet og klippeklistret, hvilket jo egentlig bare gør det endnu sejere.

Jeg går selv med tanken om, at det kunne være fedt med et par wallstickers, som ingen andre har. Jeg har måske en lille idé til en, der er lidt fjollet og som er en del af en intern joke til over en af mine døre. Og så har jeg et reelt ønske om at få lavet noget til en væg i soveværelset og et navneskilt til hoveddøren, da de fleste der skal besøge mig første gang går helt op i opgangen før de finder ud af, hvor jeg egentlig bor – til mit forsvar har ingen i opgangen navneskilt, hvilket jo så absolut ikke gør det nemmere.

 

Hvis nogen af jer har ideer til navneskilte generelt, ser jeg det gerne – al inspiration er velkommen.

 

Morten har lovet at hjælpe mig, når jeg engang skal igang. Han arbejder hos Streamer-Store, så jeg regner egentlig med vi kan få lavet noget ret fedt, når tiden bliver til det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *