inaina.dk inaina.dk

21jul

Følg mig med Blogkeen – eller på en anden måde

logo

 

Jeg ved, at der er rigtig mange, der bruger Bloglovin’ til at følge deres foretrukne blogs med. Selv bruger jeg Blogkeen, som jeg fandt ved et tilfælde, da jeg søgte lidt rundt imellem apps til min telefon. Jeg er ved at have brugt app’en rigtig længe efterhånden, og er fuldt ud tilfreds med den.

I forbindelse med opdateringen af min blog, prøvede jeg dog at downloade Bloglovin’s app. Den er også udemærket – men jeg synes faktisk at Blogkeens er mere overskuelig. Man kan dog ikke like indlæg på Blogkeens app, som man kan på Bloglovins (så lige nu kører jeg faktisk med begge to).

 

Men hermed en opfordring til at afprøve Blogkeen – jeg synes den er noget mere overskuelig, men har til gengæld ikke helt de samme funktioner som Bloglovin’, må konklusionen blive.

Når alt kommer til alt, er det jo bare vigtigt, at man finder en metode, der passer bedst til ens behov. Og så kan du jo også følge mig på Facebook eller pr. mail. Vælg din foretrukne måde, og tilmeld dig ude i højre side.

 

Hvordan følger du dine foretrukne blogs?

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *