inaina.dk inaina.dk

28mar

Lidt af hvert

Først og fremmest; jeg postede et indlæg for noget tid siden angående en give-away på en anden blog, som jeg deltager i. Der var et helt forkert link i indlægget. Det er rettet nu, og for at gøre det hele godt, så linker jeg lige til indlægget her: http://inasdesign.blogspot.com/2011/03/loppe-shoppe-giveaway.html

Nå, men I slipper ikke for en masse billeder idag.

Først et billede af det ene hjørne i vores stue. Vi har arvet en kæmpe sættekasse. Den er slet ikke særlig spændende endnu, men I kan spændt følge udviklingen i det næste MEGET lange stykke tid – for der kommer til at gå rigtig lang tid før den er fyldt med en masse spændende ting.
Har du en idé til hvad jeg skal putte i?

Og så skal du lige se vores ene lilla væg. Er den ikke skøn?

På en ene hylde står der nogel hyggelige små billeder, som jeg faldt for, da jeg så dem.

I weekenden var jeg i Terapi Hobby ved Hasselager sammen med Stine. Jeg kom nok til at gå lidt amok i garn, men jeg fik da fyldt op i gemmerne.

Og fik købt lidt garn til et sjal i skønne farver. Lækkert.

1 comments on “Lidt af hvert”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *