inaina.dk inaina.dk

28mar

Blogcandy

Hvordan søren finder man alle de lækre blogs der er lavet rundt omkring? Selvfølgelig kan man se de blogs andre reklamerer for og på den måde ruller stenen, men hvordan finder jeg dem, som jeg synes er lækre?

I første omgang har jeg søgt lidt efter give-aways og dem med blog-candy og så har jeg meldt mig som fast læser på dem. Ja, det er måske skørt, men på en eller anden måde, skal jeg jo have fundet nogle, som jeg gider at læse fast, og det der med at sidde og søge i flere timer, har jeg bare ikke tid til (øv).

Men nu har jeg fundet en blogcandy fra Panduro, som ser lækker ud. For at kunne deltage, skal man også være fast læser på 4 andre blogs. Det tænker jeg, bliver meget interessant, og melder mig derfor straks. Og så er det jo en lækker candy. Se selv. http://pandurohobby.blogspot.com/2011/03/blogcandy.html

Det handler meget om scrapbooking, og selvom jeg ikke selv er den store scrapper (endnu), så vil jeg enormt gerne vinde nogle lækre ting til mine gemmer. Jeg kan jo rigtig godt lide at lave et lille kort hvis jeg skal til fødselsdag og sådan, så elsker, at have alt muligt på lager.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *