inaina.dk inaina.dk

10jan

Hæklede chip og chap

Okay okay. Julen er overstået, men jeg har slet ikke fået vist jer Chip og Chap.

De florerede en del på Facebook, og jeg kunne så heller ikke stå for dem. Jeg er fuldstændig vild med den tegnefilm, hvor Mickey Mouse får dem med ind i sit nyfældede juletræ, og Pluto jagter dem rundt. Så selvfølgelig skulle jeg også prøve.

Opskriften fra Irka er gratis, nem at gå til og oversat til en lang række sprog.

Eftersom jeg kom til at give dette sæt væk, bliver jeg nok nødt til at lave et par til mit eget juletræ næste år. Det bliver dog ikke foreløbig, for der er SÅ meget montering, at jeg slet ikke kan overskue tanken om det igen lige nu. Jeg lavede dem på rekordtid, og jeg fik simpelthen så ondt i fingrene af at føre nålen igennem så meget montering, at jeg lige gemmer det et par måneder. Det kan vist også godt ses på de broderede rygstriber, at NU skulle jeg også være færdig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *