inaina.dk inaina.dk

1jan

En bagjulekalender

December er fuld af gaver, give aways og glitter. Januar er kold, klam og ny klatgæld. Så derfor har januar brug for en bagjulekalender, som giver hygge, musik og gode timer med hækle nålen og restegarnet. Og det bedste ved denne bagjulekalender er, at du skal spise en masse kinderæg!
Vi har nemlig sat os for at lave en version af en vuggestueklassiker, som indeholder lidt mere musik end normalt; en sangkuffert fyldt med dukker, der kan rasle og ringle i takt til sangene. Dukkerne er enkle og hurtige at lave på en aften eller to (hvis du er lidt fiks på fingrene) og hvis du følger med hele januar, kan du have en helt færdig sangkuffert klar allerede den 24. januar.

 

I løbet af januar får du altså følgende:
– 10 opskrifter på sangdukker.
– 10 sange, der hører til dukkerne – lige til at printe.
– 1 forside, så du kan samle sangene til en bog.
– 2 bud på hvordan en sangkuffert kan udsmykkes.

 

Vil du være med? Så følg med på www.rocknrollhausfrau.dk og her på kanalen.

 

Kom gerne og leg med på instagram under følgende hashtags

#DIYsangkuffert

#sangdukke

#sangkuffertpåenmåned

#kalendersangkuffert

#bagjulekalender

1 comments on “En bagjulekalender”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *