inaina.dk inaina.dk

6dec

Strikket dragt på norsk

Min veninde spurgte om jeg ville strikke en dragt fra Babyzonen, hvis hun købte garn og opskrift. Er en sucker for babydragter, og jeg vil gerne lære og blive bedre, så selvfølgelig skulle jeg prøve kræfter med den. 

Den er på norsk, og det var overraskende nemt at finde ud af. At jeg i første omgang kom til at slå 50(!) masker for meget op omkring ryggen, snakker vi ikke mere om. Farede simpelthen vild i opskriften, fordi jeg troede, at jeg var tjekket og havde styr på det. Det havde jeg ikke. Så der lærte jeg lige, at det er bedst at dobbelttjekke antal masker!   Her er den ikke skyllet op endnu. 
 
Jeg synes simpelthen stropperne er for ustabile med kun én knap. Noget der er dumt at erfare til sidst, fordi man laver knaphul som noget af det første. Næste gang bliver der derfor lavet to knaphuller fra start. Denne gang blev stropperne syet fast, og det fungerer vist ok. 

Jeg tror også godt, at jeg kunne finde på at gå en pindstørrelse ned til stropperne, fordi strikken virker lidt løs i forhold til at skulle holde på plads.

Derudover er det en skøn dragt. Jeg skulle 1,5 pind op for at strikkefastheden var korrekt. Er glad for at jeg endelig har lært ikke at springe den del over. Ellers var dragten blevet alt alt for lille. 

1 comments on “Strikket dragt på norsk”

  • esta bueno que hicieran esta pagina yo no soy de heredia pero si me indigna saber que estos care barros andan por todo lado haciendo sus perversiones tanto los playos que se visten de mujer como los playos que se los llevan muy bien felicidades

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *