inaina.dk inaina.dk

5jul

Hæklede sangfugle 

Når nu det nærmest er for varmt til at være rigtig produktiv, vil jeg vise lidt af det frem, som jeg har lavet på det sidste.

Vi var inviteret til fest, hvor der var rigtig mange ting at fejre – desværre kunne jeg ikke deltage pga arbejde, men så kunne jeg jo passende være hende, der stod for gaven. Vi blev ret hurtigt enige om, at sangfugle nok ville være et hit, så jeg måtte også med på bølgen alle andre vist efterhånden er ovre igen :)

   

Vi fik lavet et skilt til dem, og de hedder nu Ferdinand og Marie. Desværre fik jeg ikke er billede med skilt som er værd at vise frem. 

Fuglene er rigtig nemme at lave, og faktisk relativt hurtige. Måske det har noget at gøre med, at jeg hæklede i dobbelt garn. Jeg ville gerne have dem lidt større end dem jeg ellers har set hæklede, og valgte derfor dobbelt garn. Garnet er lidt blankt, hvilket giver fuglene et virkelig lækkert look. Jeg valgte at putte piberensere i benene, fordi de simpelthen er svære at stoppe med fyld.

Opskrift jeg brugte, er denne. Super nem at gå til. Jeg har simpelthen glemt, hvor den er linket fra.

 

2 comments on “Hæklede sangfugle ”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *