inaina.dk inaina.dk

22mar

Toilettaske

Astrid fra Rocknrollhausfrau og jeg bytter ind imellem lidt kreating. Det kan både være ting vi selv har lavet eller materialer til at lave nye projekter med. Det er simpelthen så hyggeligt. 

Det sidste projekt der er sendt i hendes retning er en toilettaske. Jeg er faktisk lidt misundelig, for jeg kunne virkelig godt selv bruge en ny toilettaske. Det må på to-do listen :)

Jeg valgte at give den en omgang simpel quilt, jeg synes det giver lidt ekstra lækkerhed til tasken. Stoffet er noget fra lageret. Jeg kan aldrig dy mig fra at kigge i de forskellige restekasser i storbutikkerne, og har derfor en masse rester liggende. Der er virkelig meget guld at finde.

Toilettasken er ret rummelig, jeg smed lige lidt fyld i bunden og så nogle forskellige produkter oveni, så I kan få en idé om hvor stor den er. 4 comments on “Toilettaske”

 • Pernille siger:

  Hvor er den blevet flot. Er helt enig i at lidt quiltning altid pepper ethvert projekt lidt op.
  Må jeg spørge hvor du har købt dine inaina-mærker, som er syet fast i siden af toilettasken? Jeg er selv på jagt efter noget lignenede, men finder kun dem som kan stryges eller syes fladt på.

  • inaina inaina siger:

   Tak :)
   Jeg har købt dem på Etsy, der er et ret stort udvalg. Mon ikke du kan finde noget til dit behov derinde. Kan desværre ikke huske hvad sælger hed.

 • Jeg er SÅ glad for toilettasken og den bestod totalt testen sidste weekend, da jeg var i Milano. Jeg var svært glad for, at du havde sat voksdug i den, for da jeg ankom var min make up fjerner sprunget læk! :D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *