inaina.dk inaina.dk

14mar

Hæklet bi

Jeg fik en udfordring om at lave en bi  ud fra et logo. Sådan en udfordring er altid spændende, så jeg skyndte mig at sige jatak. 

Bien skulle være ret rund, og derfor søgte jeg nettet tyndt for inspiration. Jeg synes nemlig det kan være svært at lave mit arbejde rundt, når jeg sådan hækler frihånd, som jeg tit gør med disse projekter. 

I min søgen på den perfekte bold, fandt jeg dette fantastiske indlæg, hvor du ud fra din hæklefasthed og ønske om størrelse på bold faktisk kan få tilsendt din helt personlige opskrift. Ja undskyld, men det er sgu da sejt!



Jeg er blevet godt tilfreds med bien, og har faktisk også fået et par bestillinger mere, som jeg skal have hæklet i løbet af ugen – godt jeg skrev alt ned undervejs. 

Og bien den skulle ligne? Den er lige her:





5 comments on “Hæklet bi”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *