inaina.dk inaina.dk

8aug

Når man mindst venter det…

Da jeg kom hjem forleden lå der et brev i postkassen. Først blev jeg glad. Så kom jeg i tanke om alt det halv-kedelige gear jeg har købt på ebay. Halv-kedelige fordi det bare er nogle ting, som er vigtige at have i sit basislager. Anyways – da jeg så afsenderen kunne det ikke gå hurtigt nok op af trapperne. Det var nemlig fra dygtige Astrid, der blogger på rocknrollhausfrau.dk.

 

Og glæden blev bestemt ikke mindre da jeg åbnede. Mine helt egne HP-gadgets! Karklude og lynlåsvedhæng. Jeg ved rimelig sikkerts hvad vedhængene skal bruges til – jeg skal bare lige se om jeg har noget matchende stof i gemmerne:) Stort tak, Astrid :) Elsker blogland og blogkarma.

IMG_5062.JPG

Da min kæreste kom hjem tog vi lige endnu en glædes-tur. Han synes nemlig også det var ret sejt lavet:)

One comment on “Når man mindst venter det…”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.