inaina.dk inaina.dk

10okt

Det hemmelige projekt

Det er jo ikke nogen hemmelighed, at bloggen har stået stille pga. mange forskellige ting. En af tingene er, at jeg har arbejdet på et hemmeligt projekt, som har taget en god del af kreaenergien.

Og nu må I endelig se hvad det er, for i går blev det færdigt. Og i dag blev det givet.

Min veninde har fået en fantastisk dreng, og derfor skulle der selvfølgelig laves et kongeligt svøb. Vi kendte ikke kønnet på forhånd, så svøbet skulle være en farve, som begge køn kan bære. Jeg er VILD med lilla, så da jeg så det lilla garn, var jeg ikke i tvivl om, at lilla var farven – lidt som et ekstra personligt touch fra mig. At der så er lidt delte meninger om lilla til drenge, er jo så en anden snak :)

Jeg havde troet, at svøbet ville være rigtig svært at strikke, men det var det faktisk ikke. Opskriften skulle lige tydes, så opbygningen gav mening, og derefter kørte det bare.

Og nu sidder I jo bare og venter på at se billeder. Så det skal I få.

3 comments on “Det hemmelige projekt”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *