inaina.dk inaina.dk

10feb

Kagebuffet

I morgen får jeg besøg af en flok dejlige damer en sød dreng på 4,5 år. Jeg skal fejres i forbindelse med min nye titel. Og i den forbindelse laver jeg en masse kage til dem. De kommer nemlig bare lige som det passer i løbet af eftermiddagen.

Og jeg er allerede gået igang. Se hvad jeg blandt andet har lavet indtil nu.

Chokoladekage som lige skal have noget pynt af en art, og så muffins som også lige skal pyntes lidt. Og så er jeg ved at smelte chokolade til hjemmelavede trøfler.

Trøfler af brownierest fra fryseren, rest af hasselnødder med karamelcrumble samt det sidste af en omgang æblemarmelade som jeg har fået af min bror. Det hele blendes, trilles og dyppes i chokolade (det har jeg dog ikke lige et billede af).

2 comments on “Kagebuffet”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *