inaina.dk inaina.dk

12jan

The Body Shop

Jeg får Downtowns nyhedsbrev hver evig eneste dag. Der kommer mange gode tilbud, så da der for et halvt års tid siden kom en mail dumpende med et tilbud om en venindeaften i The Body Shop, skyndte jeg mig, at slå til. Her kunne man få vejledning enkeltvis og spørge om alt det, man nu går og tænker over angående deres produkter og det der relaterer sig dertil.

I går var aftenen så. 5 tøser og 2 søde ekspedienter fra Body Shop. Der var stillet Asti og nachos frem, og så gik vi ellers igang. Vi fik hver især lagt en make up ud fra egne ønsker – flere af os havde på forhånd ingen erfaring med make up som sådan, så det var virkelig fedt at prøve at få lagt en fuld make up i modsætning til det mascara, man lige plejer at kaste på, inden man går ud af døren.

Det resulterede da også lige i, at dankortet blev svinget, og jeg er nu forskelligt make up rigere.

Jeg vil egentlig bare anbefale jer at tage imod sådan et tilbud, hvis I får muligheden. Pigerne var så søde og forklarede dumme mig alle de ting, jeg ikke anede noget som helst om :)

Og så er der jo super udsalg for tiden, så jeg måtte også bare have blandt andet sådan en her med hjem. Mmm den dufter bare så godt.

4 comments on “The Body Shop”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *