inaina.dk inaina.dk

6jan

Kuk kuk?

Nå men… kuk kuk?

Jeg findes stadig, bacheloropgaveskrivning tog bare pludselig alt min tid – havde dog tid til at holde både jul og nytår – jubii :) Jeg håber I alle har haft en dejlig tid, og er kommet godt ind i nytåret.

Vi har fået afleveret opgaven, og nu står den så på eksamenslæsning (dvs. jeg holder mig lige et par fridage, og SÅ står den på eksamenslæsning).

I løbet af i dag eller i morgen poster jeg et indlæg med en MASSE billeder. Jeg har nemlig vundet giveaways, fået pakker retur i diverse lege og så har jeg hæklet lidt, som I skal se. Det bliver et rigtig opdaterings-billedespam-indlæg. Og så håber jeg, at jeg igen kan finde min blogrytme :)

Jeg har også lidt i gemmerne til en giveaway, som jeg bare har glæder mig så meget til :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *