inaina.dk inaina.dk

14okt

Sløjfe i håret

Jeg har hæklet denne fine sløjfe. Den skal på et hårspænde, så jeg kan få den i håret.
Hvis man nu er virkelig funky, så kan den jo også bruges som butterfly.

5 comments on “Sløjfe i håret”

 • bade-and siger:

  Den er rigtig fin Ina! Kunne forstille mig det kunne blive et rigtigt fint hårspænde.

  Jeg har forresten modtaget giveawayen jeg vandt idag:) Tusinde tak. Det var helt perfekt, at det var den lyserøde pakke jeg vandt, for jeg har en lille pige! Og tak for julepapiret også. Det var altså en rigtig fin giveaway.

 • Mette siger:

  Hej…

  Super fin sløjfe… Jeg har lige nomineret dig til en award…

  http://kokholmsk.blogspot.com/2011/10/ihh-en-award-til-mig.html

 • Inadesign siger:

  Bade-and: Tak:) Jeg glæder mig også meget til at bruge den første gang. Dejligt, at du har modtaget, håber der kommer noget godt ud af det :)

  Mette: Tak x 2 :) Jeg er rigtig glad for awarden :) Modtog den for ikke så lang tid siden, så jeg tillader mig, at lave et indlæg senere, hvor jeg genbruger lidt :)

 • Anonymous siger:

  Hvor er den fin! :) deler du opskriften? :)

 • Inadesign siger:

  Jeg kan nok ikke skrive den helt rigtige opskrift, for jeg har ikke sløjfen hos mig mere, men du kan få den her:
  – Find ud af, hvor lang du vil have din sløjfe, og slå luftmasker op, så de har den dobbelte længde heraf. Vend med en luftmaske. Hækl nu fastmasker til sløjfen har den ønskede højde. Min er vidst omkring 15 masker høj. Sy sammen på den korte led, så du har et “rør”.
  – Slå 4-5 luftmasker op, hækl fastmasker i 2. maske fra pinden og rækken ud. Vend med en luftmaske. Hækl nu til du har et stykke der kan nå stramt rundt om sløjfen (stramt, så den får det flotte look med folderne).
  – På det lille stykke du lige har hæklet, hækler du fastmasker hele vejen rundt om, så det får en pænt kant. Luk af. Lad et stykke snor hænge i stedet for at hæfte.
  – Tag nu det store stykke/”røret” og tryk det fladt sammen med syningen bagpå. Prøv på forhånd at forme folderne, så de ser pæne ud, tag det ligge stykke og læg det rundt om midten. Sy stramt sammen med snorenden, og ret derefter folderne til.
  Tadaa. Du har din helt egen sløjfe :)

  Skriv endelig hvis der er spørgsmål til opskriften :)
  Måske laver jeg et indlæg om det her en af dagene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *