inaina.dk inaina.dk

5jul

Nej altså, ved I nu hvad! Vinder(e) af give away.

Jeg har hele dagen gået og troet at det var d. 4. idag :) Men det er jo d. 5.! Så er det give away tid her på bloggen. Jubii :)

D. 26. juni skrev jeg, at jeg ville udlove en ekstra præmie, hvis jeg rundede 45 faste læsere inden i dag. Vi er nået op på 41 fantastiske faste læsere. Tusinde tak til jer alle – jeg håber I nyder at være her. Jeg nyder i hvert fald, at I vil læse med og kommentere ind imellem:)

Nå, men jeg kan jo ikke ignorere, at så mange er kommet til, så det skal fejres. Med i en ekstra præmie. For at blive i stilen, bliver ekstra præmien et par hjemmehæklede hårnåle.

De to præmier der spilles om:
– hårnåle med fugle på
– hjemmehæklede hårnåle (uden billede, men den som vinder, må vælge farve)
Den der bliver trukket først, må vælge mellem præmierne, og den der bliver trukket som nummer to, får den anden.

I alt er vi oppe på 40 lodder, og ved hjælp af random.org, er følgende trukket (med tidspunkt, så I kan se, at der ikke er snyd i rækkefølgen- ja, jeg er langsom til at finde ud af at få gemt billedet :)):

1. vinder er lod nummer 22 som er Petula (som umiddelbart ikke har nogen blog. Ret mig, hvis jeg er forkert på den). Stort tillykke Petula. Du må vælge om du vil have den ene eller den anden præmie. Send mig en mail :)

2. vinder er lod nummer 18, som er Edith med den fantastiske kageblog No Ordinary Cake. Tjek den ud! Stort tillykke til dig også, Edith. Du får den præmie, som Petula ikke vælger. Send mig en mail :)

Hvis I begge sender mig en mail på inafensmark(a)gmail.com (byt (a) ud med @), og skriv jeres yndlingsfarve, så jeg kan bruge den til hårnålene (alt efter hvad Petula vælger). Helst så jeg kan få sendt inden weekenden :)

4 comments on “Nej altså, ved I nu hvad! Vinder(e) af give away.”

 • PETULA siger:

  Ihhh..Petula, det er jo mig!!! Hvor skønt!! Mange mange tak for det…:)

  Kan ikke lige se hvorledes jeg finder din mailadresse, så skriver lige min her og håber du kontakter mig!!!:)

  Jeg vil i øvrigt meget gerne have lov at vælge de skønne hårnåle med fuglene på..

  betinaz@gmail.com

 • Nøj!! Jeg vinder ellers aldrig noget!! Jubii!!
  Kan de hækles i en fin sommergul?
  Jeg sender straks en mail!

 • Dytbat siger:

  Godaften

  Nu er jeg lige kommet dumpene forbi dig tænkte lige på om du ikke havde lyst til at få en plads på min side under link hvis du linker mig får du en plads hos mig (: Tænkte osse lige på noget andet har noget der hedder på besøg du kan læse mere her http://dytbat.wordpress.com/pa-besog/ Håber du har lyst til at være en af dem… Håber at høre fra dig på min blogger måtte jo lave ny pga ham jeg havde hos snakket jeg ikke med mere og endt med at han bare lukket den ned uden jeg fik det at vide så håber du kan lide min blogger nu jeg kun har været igang i en halv uge ca… (: Forsæt god aften…

  Mange knuser fra Dytbat/Lise

 • Inadesign siger:

  Hej Dytbat.
  Jeg er meget smigret over din besked. Jeg har dog ikke afsat plads til links på min blog, så det er jeg ikke interesseret i :)
  Angående “på besøg”, så står der ikke, hvad det går ud på, så det er svært at tage stilling til :)
  Hilsen Ina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *