inaina.dk inaina.dk

3jul

Forsinket torsdags ta-da, og ligeledes forsinket torsdags to-do!

Øvøvøv. Hvor er jeg lige lidt ærgelig altså. Som tidligere skrevet deltog jeg i to-do-listen hos Westmose. Min uge blev imidlertidig noget mere travl end planlagt, hvorfor jeg ikke har nået det jeg gerne ville.

Jeg har ikke været hjemme siden torsdag formiddag, hvor jeg selvfølgelig havde glemt alt om to-do’en, og derfor ikke fik lavet et indlæg – undskyld! Jeg ikke ikke nået min to-do :( Shame on me!

Til gengæld kommer her min nye (forsinkede) torsdags to-do liste, som jeg håber jeg må deltage med trods min sene tilmelding. Jeg er sikker på, at jeg allerede kan sætte kryds ved 2 af punkterne allerede i aften, så denne gang bliver en succes.
– lave krokodille færdig
– lave orange bordskåner færdig
– lav billeder til DIY til bordskånere (selve DIY’en kommer senere)
– få hæklet flere grønne kapsler til bordskåner

Jeg har en bonus liste denne gang
– lav suttesnor x 2
– lav ny krokodille

3 comments on “Forsinket torsdags ta-da, og ligeledes forsinket torsdags to-do!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *