inaina.dk inaina.dk

26jun

Faste læsere og søgeord

Nej hvor er det dejligt! Pludselig har jeg 38 faste læsere – 38!
Det er jo ikke mange i forhold til nogle af de rigtig store bloggere – men helt ærligt. 38 personer der gerne vil følge med i mine sysler. Jubii:)

Jeg fristes til at sige, at hvis vi runder 45 faste læsere inden give awayen bliver trukket (ja, det er højt sat, men måske er jeg heldig – det er gået hurtigt de sidste dage:)), så smider jeg en 2. præmie i puljen. For jeg er så glad :) Skynd jer at dele – og skynd jer at meld jer til min give away. Måske vinder du de flotte hårnåle – og måske ellers – hvem ved – en 2. præmie?

Du kan deltage lige her.

Der er lidt mere ro på hjemme hos mig nu. Jeg har været til eksamen og er bestået. Skønt. Så skal det bare lige blive torsdag aften, så jeg kan gå på sommerferie. Mmm, glæder mig.

Jeg har ikke noget krea at vise frem i dag, så jeg viser mine søgeord frem. Så fint :) Og så linker jeg lige til det indlæg, jeg tænker, man er blevet ledt hen til via søgeordet, så I kan se det, hvis I skulle være nysgerrige :)

Chai latte opskrift
Hjemmelavet trøfler
Inasdesign
Jubiii
Babyshower
Blog give away
Brødpose
Brødposer
Hjulene på bussen kører rundt
Hjemmelavet chai latte

Det er da nogle dejlige ord at være blevet fundet på, ikk?:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *